Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkalarının elini öpmek

Rüyada başkalarının elini öpmek

Rüyada başkalarının elini öpmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada başkalarının elini öpmek gördüyseniz:

  • İmajınızı, kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendire konularda beklenmedik olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada başkalarının elini öpmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, şeytanın aklına uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını öpmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada başka kadını öpmek girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada başka erkeği öpmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkeği öpmek yaşanan yokluğun biteceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işarettir.

Rüyada başka birinin elinde yüzük görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin elini tutmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments