Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkeği öpmek

Rüyada başka bir erkeği öpmek

Rüyada başka bir erkeği öpmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sevap işleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada başka bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Kaldıraç bekliyor olsanız dahi, önünüzdeki engellerin bir an önce halledilmesi gerekiyor.

Rüyada başka erkeği öpmek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, hayırlı ve güzel olacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkeği öpmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkalarının elini öpmek amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka kadını öpmek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, düşmanlarla beraber oturmaya, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye tabir olunur.

Rüyada başka bir kadını öpmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir erkekle görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, farklı şeyler deneyeceğine tabir olunur.

Rüyada hanımını başka erkekle görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına inanılır.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments