Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka erkeği öpmek

Rüyada başka erkeği öpmek

Rüyada başka erkeği öpmek rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Rüyada başka bir erkeği öpmek istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada başka erkeği öpmek borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada başkalarının elini öpmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, düşmanlar ile mücadele edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir kadını öpmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada başka kadını öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını başka erkekle görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı başka bir erkekle görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi gücünün eksileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine işarettir.

Rüyada başka erkeğe aşık olmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments