Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka kadınla aldatılmak

Rüyada başka kadınla aldatılmak

Rüyada başka kadınla aldatılmak elinin darda kalmayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, düzenli bir işe girileceğine, İslami olarak günahlarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka kadınla aldatılmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi istediğiniz şekilde yönlendirmek için seçeceğiniz yollar hoş bulunmayabilir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada başka kadınla aldatılmak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına delalettir.

Rüyada kocasının başka kadınla aldattığını görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine işarettir.

Rüyada başka birinin araba aldığını görmek kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, büyük mutluluk duyulacağına delalettir.

Rüyada başka birinin ev aldığını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada başka birinin aldatıldığını görmek hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

Rüyada başka birinin kilo aldığını görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin abdest aldığını görmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments