Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, gerginliğin biteceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu gördüyseniz:

  • Başarılarınızı kutladığınız ortamlar aşk hayatınıza da olumlu etki yapabilir.

Rüyada başka bir gezegende olmak rakiplerine yenileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine işaret eder.

Rüyada başka gezegende yaşamak kişinin başarıdan başarıya koşacağına, büyük adımlar atacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, sağlığının bozulacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegene gitmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada başka gezegende olmak ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegen görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek can bulacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, biraz dinleneceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments