Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka gezegen görmek

Rüyada başka gezegen görmek

Rüyada başka gezegen görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kalp kıracağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka gezegen gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı hafife almayın.

Rüyada başka bir gezegene gitmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, maddi anlamda rahatlamaya yorulur.

Rüyada başka gezegende olmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya tabir olunur.

Rüyada başka gezegende yaşamak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka gezegen görmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, saygısını toplayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başka gezegene gitmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, derde ve kedere düşeceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments