Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka gezegende yaşamak

Rüyada başka gezegende yaşamak

Rüyada başka gezegende yaşamak bereket ve huzur geleceğine, yüzünü güldüreceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, iş hayatında zarar edileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işarettir.

Rüyada başka gezegende yaşamak gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya konular ilginizi çekebilir, yaşam tarzınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada başka gezegende yaşamak ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olmak işlerinin günden güne daha da bozulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına delalettir.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak güzel bir haneye sahip olunacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Rüyada başka gezegen görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegene gitmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine yorulur.

Rüyada başka bir gezegene gitmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments