Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka gezegende olmak

Rüyada başka gezegende olmak

Rüyada başka gezegende olmak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla yararınıza olmayan ya da hoşunuza gitmeyen koşullar üzerinde anlaşma sağladığınız durumlar olduysa, geri dönüp olayları tekrar değerlendirme fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada başka gezegende yaşamak çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, eksiği kendinde bulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada başka bir gezegende olmak sorunların gittikçe artacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada başka gezegen görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, dinden çıkacağına tabir olunur.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegene gitmek işlerin bir anda yoluna gireceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada başka gezegene gitmek eline geçen kazancı daha da arttıracağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret eder.

Rüyada başka gezegende olmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, şöhret elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments