Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir gezegende olmak

Rüyada başka bir gezegende olmak

Rüyada başka bir gezegende olmak makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kişinin gönlünü alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka bir gezegende olmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların tekrar ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada başka gezegende olmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegende olduğunu görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine işarettir.

Rüyada başka bir gezegende olmak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, saygın biri haline geleceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir gezegende olduğunu görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir gezegene gitmek kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka gezegene gitmek yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işaret eder.

Rüyada başka gezegen görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, sorunların günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka gezegende yaşamak eski bir hastalığın nüksedeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments