Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka devlete gitmek

Rüyada başka devlete gitmek

Rüyada başka devlete gitmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada başka devlete gitmek gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Rüyada başka devlete gitmek kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada yabancı devlete gitmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dış devlete gitmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir okula gitmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına delalet eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments