Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir devletin başkanını görmek

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, stres içinde günler geçireceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada başka bir devletin başkanını gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Rüyada başka bir devletin başkanını görmek sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Rüyada devlet başkanının evine geldiğini görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, geleceğin güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının eşini görmek üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir devlet başkanı görmek asil kimselerden çıkacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet başkanı olmak kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hayırlı haberler alınacağına işarettir.

Rüyada devlet başkanını öpmek büyük miktarda para kazanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş devlet başkanı görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına delalet eder.

Rüyada devlet başkanı eşini görmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments