Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bi ülkeye gitmek

Rüyada başka bi ülkeye gitmek

Rüyada başka bi ülkeye gitmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ferahlık veren sözler duymaya, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorumlu tutacağına rivayet eder.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek gördüyseniz:

  • İstemiyorsanız, istemediğinizi açıkça belirtmeniz gerekebilir.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka ülkeye tatile gitmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek gülmek suretiyle şifa bulacağına, para biriktirebileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Rüyada başka bir ülkeye gideceğini görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, sevinç dolu haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulur.

Rüyada başka ülkeye gitmek en çetin zorlukların aşılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek işlerin sürekli artacağına, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek kişinin evlatlarının artacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments