Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka ülkelere gitmek

Rüyada başka ülkelere gitmek

Rüyada başka ülkelere gitmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, huzur ve kazanç getireceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, istediği oranda da eğleneceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine yorulur.

Rüyada başka ülkelere gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada uçakla başka ülkeye gitmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçakla başka bir ülkeye gitmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine inanılır.

Rüyada başka bir ülkeye gitmek masumluğunu ispat edeceğine, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bi ülkeye gitmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, dertlerine çare bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka ülkeye gitmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına rivayet eder.

Rüyada başka ülkelere gitmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye gezmeye gitmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir başka ülkeye gitmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments