Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dış devlete gitmek

Rüyada dış devlete gitmek

Rüyada dış devlete gitmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına, verimliliğinin artacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Rüyada dış devlete gitmek gördüyseniz:

  • Normal koşullarda yanınızda yer alması veya sizi desteklemesi gereken kişiler görev veya sorumluluklarını unutabilirler.

Rüyada dış devlete gitmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış ülkeye gitmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, sevinçli ve güzel bir haber almaya, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada il dışına gitmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şehir dışına gitmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın dışında gitmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı devlete gitmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sorunların sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada başka devlete gitmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Rüyada devlet dairesine gitmek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, nimet bolluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments