Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir okula gitmek

Rüyada başka bir okula gitmek

Rüyada başka bir okula gitmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, arkadaştan görülecek faydaya, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Rüyada başka bir okula gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Rüyada başka bir okula gitmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada başka okula gitmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka bir okula gittiğini görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka okulda okumak bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda disipline gitmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulur.

Rüyada okul gezisine gitmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada okul gitmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, memur ise terfi edeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine yorulur.

Rüyada akşam okula gitmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments