Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı devlete gitmek

Rüyada yabancı devlete gitmek

Rüyada yabancı devlete gitmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, şansın döneceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, refah düzeyinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı devlete gitmek gördüyseniz:

  • Elde ettiğiniz sonuçların gerekçelerini geçerli delillere dayanarak, planlı şekilde anlatabilirsiniz.

Rüyada yabancı devlete gitmek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada yabancı devlette olduğunu görmek büyük ve başarılı adımlar atacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet eder.

Rüyada yabancı devlet başkanını görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işarettir.

Rüyada yabancı devlet başkanı görmek ün ve itibar sahibi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada yabancı devlet adamı görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, sevap işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı devlet görmek tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına alamet eder.

Rüyada yabancı devlette olmak bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına tabir olunur.

Rüyada başka devlete gitmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, akıllı adımlar atacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments