Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada başka bir erkekle evlendiğini görmek

Rüyada başka bir erkekle evlendiğini görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, vaaz ve nasihate, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evlendiğini gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yük yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada başka erkekle evlenmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, geçim derdi yaşayacağına, eşit davranılacağına rivayet eder.

Rüyada başka bir erkekle evlendiğini görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, karamsarlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına inanılır.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, haneden birinin ayrılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada evliyken başka bir erkekle evlenmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evlenmek aile hayatında huzuru yakalayacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments