Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek problemlerinin biteceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, yaşananları unutturacağına, geleceğe dair planlar yapacağına, fikirlerinin can bulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, söylediklerinin çıkacağına, hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Pratik konular hantallaşabilir veya duygusallığa boğulabilir.

Rüyada sevdiği kişinin başka biriyle evlendiğini görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğini başka biriyle evlendiğini görmek borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek insanları kıracağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle evlenmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, amaçlarına nail olacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başka biriyle evlenmek şansın ve bahtın da açılacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments