Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin evlendiğini görmek

Rüyada başka birinin evlendiğini görmek

Rüyada başka birinin evlendiğini görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, neşesini kaçıracağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, zorlukların geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Sosyal yaşantınızda daha önce yaşadığınız kötü tecrübeleri çevrenize sürekli anlatarak onları umutsuzluğa sevketmekten vazgeçin.

Rüyada başka adamla evlenmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada eşinden başka biriyle evlendiğini görmek kazancı arttıracağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasını başka biriyle evlendiğini görmek ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başka bir kadınla evlendiğini görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada eşinden başka biriyle evlenmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada evliyken başka biriyle evlenmek borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin başka biriyle evlendiğini görmek bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada başka bir adamla evlenmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments