Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek borçların gittikçe artacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, başının derde gireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına yorulur.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren işlere kalkışabilirsiniz veya rekabet ortamlarına çekilebilirsiniz ya da sizden imkansız şeyler isteyen kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada nişanlısının başka biriyle evlendiğini görmek yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada nişanlının başka biriyle evlendiğini görmek daha geniş rızık elde edeceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin nişanlandığını görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlını başka kızla görmek pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinden başka biriyle nişanlanmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada başka biriyle nişanlanmak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada evliyken başka biriyle nişanlanmak çözümsüz sorunları olmayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına işarettir.

Rüyada başkalarının nişanlandığını görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, işinde başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments