Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek maddi olarak çok rahat olunacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, maddi olanakların artacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada başka birinin uçurumdan düştüğünü görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek hastalıklarını yenmeyi başaracağına, çok başarılı işlere girileceğine, kendisini korumaya alacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bir konuda destek alacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçuruma düşen birini görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, borçlarını bitireceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kafasını rahatlatacağına, spor yapmaya başlanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments