Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek girdiği işlerde zorluk çekeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, bilgisi ve kültürlü oluşu sayesinde herkes tarafından itibar göreceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi konularda kendinizi güvenceye almak ya da mevcut yatırımları korumak veya geliştirmek için yeni yöntemler bulabilirsiniz.

Rüyada otobüsün uçurumdan düştüğünü görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada otobüsle uçuruma yuvarlanmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, elindeki malların gideceğine, iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle uçurumdan düşmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle uçuruma düşmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına inanılır.

Rüyada otobüsle uçurumdan uçmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, onları koruyup kollayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına yorulur.

Rüyada arabanın uçurumdan düştüğünü görmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, yüzünün kızaracağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments