Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, rahat bir nefes alınacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işarettir.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını gördüyseniz:

  • Tembelliğinizi yenip hiç olmazsa önemli konulara gereken özeni göstermelisiniz.

Rüyada başka birinin uçurumdan atladığını görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına yorulur.

Rüyada arabayla uçurumdan atlamak sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan aşağı atlamak belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan atladığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan denize atladığını görmek sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan atlamak bazen fakirlik görüleceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan atladığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments