Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçuruma düşen birini görmek

Rüyada uçuruma düşen birini görmek

Rüyada uçuruma düşen birini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma düşen birini gördüyseniz:

  • Olmadığınız bir kişi gibi davranmak için kendinizi yormayı bırakmalısınız.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek yersiz yere suçlanacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine delalettir.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak hayattan alınan zevkin daha da artacağına, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine alamet eder.

Rüyada birini uçurumdan düşerken görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak sevdikleri ile birlikte olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, kendini tutamayıp şeytana uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, sağlığının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments