Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, güzel günlerle tanışılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada uçurumdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada uçuruma düşmemek iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumdan düştüğünü görmek sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine yorulur.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan denize düşen birini görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düştüğünü görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments