Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşen birini görmek

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek

Rüyada uçurumdan düşen birini görmek yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşen birini gördüyseniz:

  • Bir aşk ilişkisine girmeniz ya da en azından sizi heyecanlandıracak bir flörte başlamanız olasıdır.

Rüyada bir başkasının uçurumdan düştüğünü görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma düşmemek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına delalettir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, aile hayatlarını bozulacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşecek gibi olmak telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada bir arkadaşının uçurumdan düştüğünü görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, keyfin bozulacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments