Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek değil kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada birinin uçuruma düştüğünü görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Rüyada uçuruma düşmemek dedikodu edeceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, başarılı adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin uçurumdan düştüğünü görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir arkadaşın uçurumdan düştüğünü görmek atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada uçuruma düşen görmek lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabanın uçuruma düştüğünü görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine delalettir.

Rüyada bebeğin uçurumdan düştüğünü görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin uçurumdan düştüğünü görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments