Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, günaha gireceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, adeta sinirden küplere bineceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Rüyada uçurumdan düşüp ölmek işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada eşinin uçurumdan düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan düşen araba görmek planların tutmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçuruma düşmemek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşen insanlar görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını uçurumdan düştüğünü görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin uçurumdan düştüğünü görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments