Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmuş insanlar gördüyseniz:

  • Arkadaş veya akrabalarınızla biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada suda boğulmuş insanlar görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada suda boğulan insanlar görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına delalettir.

Rüyada suda boğulan insan görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada suda boğulmuş birini görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada arabayla suda boğulmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisi tarafından suda boğulmak maddi olarak zor bir döneme girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu suda boğulurken görmek insanları kıracağına, üzeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments