Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, eve kapanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hedeflerine yaklaşacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına işarettir.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada gözleri şiş görmek canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada gözü şiş görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, Neşeli ve huzurlu bir geleceğe yorulur.

Rüyada gözlerini şişmiş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada gözün şiştiğini görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş göz görmek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere rivayet etmektedir.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments