Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözün şiştiğini görmek

Rüyada gözün şiştiğini görmek

Rüyada gözün şiştiğini görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, esenleyeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözün şiştiğini gördüyseniz:

  • Çabalarınızın karşılıksız kalmadığını görerek sevinebilirsiniz.

Rüyada gözün şiştiğini görmek daha çok iş yapacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada şiş göz görmek psikolojik olarak toparlanacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada yüzü gözü şiş görmek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine işaret eder.

Rüyada gözlerini şişmiş görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlamaktan gözlerinin şiştiğini görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gözü şiş görmek çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments