Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlerini şişmiş görmek

Rüyada gözlerini şişmiş görmek

Rüyada gözlerini şişmiş görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini şişmiş gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada göz kapağının şiştiğini görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına tabir olunur.

Rüyada gözleri şiş görmek özgüveninde artış yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, onlarla gönül birliği edeceğine delalettir.

Rüyada şiş göz görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada gözü şiş görmek şartlarının da zenginleşeceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözlerinin şiştiğini görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine yorulur.

Rüyada gözün şiştiğini görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, malının da hiç olacağına işaret eder.

Rüyada birinin gözünün şiştiğini görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada sağ gözünün şiştiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments