Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Yine eşinizin entellektüel eğilimleri ile birlikte çok daha iyi zaman geçirmenizi sağlanabilir.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, patron olunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yüzük parmak hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, başa iş açacağına rivayet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak yeni iş kapılarının açılacağına, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments