Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, yaşamının tazeleneceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına inanılır.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük gördüyseniz:

  • Gerçekler, gerçeklerin yorumu veya bizim ona yaklaşımımız her an değişiyor.

Rüyada başkasinin parmağımda yüzük görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada başka birinin parmağında yüzük görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin parmağında yüzük görmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, sevgisinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmaklarda yüzük görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments