Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kazancının günbegün artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine alamet eder.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizden gizli bazı şeyler çevrildiğini düşünebilirsiniz.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek koşulların her geçen gün düzeleceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek mesleğinde uzmanlaşacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, rahat erileceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak işlerinin gelişme göstereceğine, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, güzel bir haber almaya delalettir.

Rüyada tek taş yüzük ve alyans takmak sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına yorulur.

Rüyada tek taşlı yüzük takmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments