Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek

Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek

Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, işlerinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağında nikah yüzüğü gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek zahmet veren işlerin artacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, sermaye kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada nikah yüzüğü çıkarmak aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah yüzüğünü çıkarmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yeni bir araba satın alınacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada nikah yüzüğünü unutmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına tabir olunur.

Rüyada altın nikah yüzüğü görmek parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada nikah yüzüğü bulmak kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Rüyada nikah yüzüğünü görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada nikah yüzüğünü kaybetmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments