Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmak

Rüyada yüzük parmak

Rüyada yüzük parmak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, şansının da döneceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yüzük parmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada bir başkasının parmağında yüzük görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağındaki yüzüğü çıkarmak toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmaklarında yüzük görmek işinde büyük zaferler elde edeceğine, maddi zararının giderileceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol parmakta gümüş yüzük görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına taşlı yüzük takmak onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada parmağından yüzük atmak ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, zararını tamamen kapatacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine işarettir.

Rüyada parmağa yüzük takıldığını görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments