Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hasta olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine yorulur.

Rüyada başka birinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri kendi kendinize büyütüyorsunuz.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalettir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak onları tebrik edeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek dilediği gibi yaşayacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada parmağımda alyans görmek hayallerde değişiklikler olacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments