Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek tatsız haberlerin alınacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek için ani hareketler yapmamaya dikkat edin.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek her zaman el üstünde tutulacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine, başarı ve zenginlik getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments