Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağımda alyans görmek

Rüyada parmağımda alyans görmek

Rüyada parmağımda alyans görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, gözyaşı dökeceğine, para kazanmasına da vesile olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada parmağımda alyans gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda zorlayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında alyans görmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Rüyada parmağında alyans olduğunu görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada parmağımda alyans görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada parmağında altın alyans görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa altın alyans takmak uzun bir hayat yaşayacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments