Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa altın alyans takmak

Rüyada parmağa altın alyans takmak

Rüyada parmağa altın alyans takmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağa altın alyans takmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız veya bazı kişilerle ters düşmeniz durumunda yanlışlıklar ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Rüyada parmağa altın alyans takmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmağına alyans takmak mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sol parmağa alyans takmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağa alyans takmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine yorulur.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağında altın alyans görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, onlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz altın alyans takmak hedeflerini tutturmayı başaracağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments