Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, aile içinde de bereketin artacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, gönül gözünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Kimseninin klavyesi değilsiniz, kendi başınıza ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında alyans görmek keyfin kaçacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına işarettir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek maddi açıdan ferahlamaya, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, malını ve canını riske edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek hayaller kurulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada parmağına alyans takmak kazancının artacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments