Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, hikmete kavuşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, aksiliklerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans gördüyseniz:

  • Daha çok sosyalleşmelisiniz.

Rüyada arkadaşının parmağında alyans görmek parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada sol parmağa alyans takmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada orta parmakta alyans görmek yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin parmağında alyans görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sağ parmakta alyans görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında altın alyans görmek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments