Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak gördüyseniz:

  • Duygularınızda önemli bir artış olabilir.

Rüyada parmaktan alyans çıkarmak çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, huzurlu bir insan olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada alyansı parmağından çıkarmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakta alyans görmek rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, istediği başarıya kavuşacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada parmağında altın alyans görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında alyans görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin parmağında alyans görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, satışlarının ya da üretiminin artacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments