Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürtaj olan kadın görmek

Rüyada kürtaj olan kadın görmek

Rüyada kürtaj olan kadın görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, tecrübe kazandıracağına, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Rüyada kürtaj olan kadın gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada kürtaj olan kadın görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, ele geçen parada artış olacağına rivayet eder.

Rüyada kürtaj yaptıracağını görmek umutların biteceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasını kürtaj olduğunu görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına işaret eder.

Rüyada kürtaj olmamak beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, konferans ve seminerlere katılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kürtaj olacağını görmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin kürtaj olduğunu görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kürtaj yaptırdığını görmek başarısının düşeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, pek az kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada kürtaj yapıldığını görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments