Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek ticaretin değer ve hız kazanacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, ailenin büyüyeceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Sadece duygusal açıdan biraz huzursuzsunuz.

Rüyada başka birinin kolunun kırıldığını görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kolu kırılmak uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada kolunda bilezik kırıldığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğun kolunun kırıldığını görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatının karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Rüyada kırılmış kol saati görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına yorulur.

Rüyada kendi kolunun kırıldığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments