Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış kol saati görmek

Rüyada kırılmış kol saati görmek

Rüyada kırılmış kol saati görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, çok güzel günler görüleceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada kırılmış kol saati gördüyseniz:

  • Araştırmalarınız veya özel bilgilere sahip kişilerle yapacağınız konuşmalar sonucu elde edeceğiniz bilgiler yaşadığınız yer veya yaşam tarzınızda önemli değişiklikler yapmanıza neden olabilir.

Rüyada kol saatinin kırıldığını görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada kol saatinin camının kırıldığını görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kırılmış kol saati görmek genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada saat kırıldığını görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada saati kırılmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalet eder.

Rüyada saatinin kırıldığını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada saat camı kırılması görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada saatin kırıldığını görmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, umduklarını bulamayacağına, işlerin büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments