Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yeni işlere girişileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Mantıksız veya gerçekçilikten uzak planlar yapan kişiler olabilir.

Rüyada sevdiğinin kolunun kırıldığını görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolu kırılmış görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kolun kırılmasını görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet eder.

Rüyada babanın kolunun kırıldığını görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kolu kırılmak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, mutluluğu yakalayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kapı kolunun kırıldığını görmek istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının kolunun kırıldığını görmek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kolunun kırıldığını görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments