Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birinin idrarını görmek

Rüyada başka birinin idrarını görmek

Rüyada başka birinin idrarını görmek başarıları ile tanınacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, arabuluculuk yapılacağına, elinize para geçeceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, hasta olanın da iyileşeceğine inanılır.

Rüyada başka birinin idrarını gördüyseniz:

  • Daha keyifli konulara vakit ayırmadan önce parasal konulara çeki düzen vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada başka birinin idrarını görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada üzerine idrar sıçramak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarını yaptığını görmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil idrar görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini idrar yaparken görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada kedi idrarı görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada idrar kaçırmak büyük problemler yaşanacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasını idrar yaparken görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments