Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini idrar yaparken görmek

Rüyada kendini idrar yaparken görmek

Rüyada kendini idrar yaparken görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yardımcı olmayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Rüyada kendini idrar yaparken gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Rüyada üstüne idrar sıçradığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada koyu renk idrar görmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, hayatının güzelleşeceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin idrarını görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına tabir olunur.

Rüyada idrarını içmek mutluluğun aileye geri döneceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı idrar yapmak eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok idrar görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada idrarda böcek görmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, dirliğin bozulabileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments